ACTUACIÓ DELS MINYONS I TIRALLONGUES A LA PLAÇA DEL ROC BLANC DE TERRASSA


Manresa,10 juny 08.



Dissabte passat els Tirallongues es van desplaçar a Terrassa comvidats pel Minyons en motiu de la festa del barri del Roc Blanc.


En una plaça plena de canalla i amb animació infantil Minyons va aprofitar aquesta festa fer un taller abans de l`actuació. Com que l`actuació era en una dia i hora poc habitual, un dissabte a la tarda, tant Minyons com Tirallongues no van contar amb tots els efectius cosa que es va traduir en una actuació de gamma baixa, castells de 7 Minyons i de 6 Tirallongues, i tenint en compte els pocs efectius disponibles encara es va fer una actuació prou bona. Amb el munt de canalla que hi havia a la plaça degut a la festa del barri, aquesta actuació va tenir un públic pràcticament infantil, un fet que dèu ser vist de manera molt favorable per Minyons pel què pot representar en quan a noves incorporacions a la colla.

Minyons: 3d7+4d7+5d6+p4+p4
Tirallongues: 3d6+4d6a+2d6+p4s

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Penso que aquest video està fet amb molt de carinyo. M'ha agradat moltissim. Moltes felicitats

Àngel dijo...

Benvingut/da
a: photosnoves.blogspot.com

Gràcies pel comentari.
Tenint en copmte el lloc i el motiu de l`actuació vaig enfocar el video en la canalla en lloc de fer-ho als castells. De videos de castells i de adults n' hi ha molts, tothom en fa, tantmateix penssant en la canalla no n' hi ha tants tot i esser la canalla-com a minin- tant importants com els adults a l' hora de fer els castells. VISCA LA CANALLA!!!


l' Àngel

Anónimo dijo...

Si és un video de canalla molt emotiu, sobre tot la part final que esta molt lograda digne de hollywood amb una música molt adient. Qualssevol mare deu estar encantada de veure`l. Gràcies, moltes gràcies.

Anónimo dijo...

Merci pel video Àngel és molt bonic.