LA DIADA DE TIRALLONGUES


Manresa, 10 novembre 2008.

Tirallongues ahir va cloure la temporada 2008 amb la diada de la colla, en aquesta ocasió Tirallongues va tenir de colles convidades els castellers de Figueres i els Nyerros de la Plana.

Diada que va començar dissabte amb els castells de vigilia. Diumenge un cop la gent a plaça, i abans de comencar l'actuació, es va fer la fotografia de colla a l'escala de Crit Rei. La actuació es va d'envolupar amb normalitat per a les tres colles. Tirallongues va començar amb dos pilars de quatre simultanis, tanmateix, va tenir l'actuació condicionada amb baixes significatives de darrere hora cosa que va limitar d'expectatives de la colla havent de modificar l' actuació a un nivell menys agosarat, tot i això, Tirallongues va sortir de plaça amb actuació de set. 3/7 d – 4/7 d – 4/7a c - p5 d – p4 d.

Un fer curiós i gens habitual és que el cap de colla de Tirallongues que sempre esta terra fotent crits va participar el pilar de quatre que va tancar la diada i un cop descarregat el pilar, el cap de colla va acabar mantejat!.
Posteriorment a l'actuació Tirallongues els castellers de Figueres i els Nyerros de la Plana van dinar plegats.

ALGUNES FOTOS DE LA DIADA DE TIRALLONGUES.




No hay comentarios: