BONA ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC A LA FIRA MEDITERRÀNIA MALGRAT LA PLUJA

Manresa, 3 novembre 2008.

La pluja ha estat la estrella convidada en la edició de enguany de la Fira Mediterrània, la fira d'espectacles de arrel tradicional.
Tot i que els espectacles de la fira Mediterrània que s'han fet indoor han tingut un desenvolupament normal amb una assistència de públic que pràcticament han fet el ple a tots, no ha estat el mateix en quan els espectacles de carrer, hi ha hagut dotze anul·lacions degut a la pluja, que amb intermitència ha durat tota la fira. En quan els espectacles de carrer que si s'han pogut fer cal destacar ENTRÀ MORA, Un espectacle de moros i cristians que té molt arrelaments en terres valencianes amb desfilada de tropes mores, guerrers i ballarines pel centre de Manresa amb cavalls, un seguici de vora tres-centes persones.
Des de les terres del Pirineu amb Pont d'Arcalís, les terres del Ebre amb Quico el Cèlio, el noi i el mut de ferreries passant per terres valencianes amb Al Tall i arribant a ses Illes amb S'Albaida, la totalitat del territori català ha estat present a Mediterrània, la fira de espectacles de arrel tradicional.




Foto: Castellers de Barcelona.

La Catalunya central també ha tingut presència a la fira Mediterrània; cal mencionar al cantautor solsoní Roger Mas que va oferir un fantàstic recital al teatre Kursaal. Així com la Colla Castellera Tirallongues de Manresa que va actuar acompanyada pels castellers de Barcelona.


RESUM DE LA FIRA MEDITERRÀNIA





Foto: Quico el Cèlio, el noi i el mut de ferreries:
Van estar brillants en la seva actuació en una plaça Major plena de gent en la què van presentar el mou Cd “ OCO!”. El grup de l'Ebre va oferir un repertori de marcat to festiu amb comentaris irònics entre cançó i cançó sobre temes d'actualitat.



Foto: Pont d'Arcalís:Impressionant ple del teatre Kursaal per gaudir del grup pirinenc. Pont d'Arcalís està de aniversari, 18 anys són els que fa que van amunt i avall oferint música popular. Pont d'Arcalís va oferir temes representatius de la seva trajectòria, el públic s'ho passava tant bé que en diverses ocasions acompanyava les cançons amb aplaudiments.




Foto: S'Albaida:Formació procedent de Menorca va oferir un repertori de temes mediterrani-àrabs amb un to festiu que va agradar al públic que omplia el recinte de la Plaça de Sant Domènec.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


 

ESPECTACLE: Desfilada de tropes mores a Manresa.








 

ESPECTACLE: Actuació castellera.









 
ANAR A INICI

No hay comentarios: