TIRALLONGUES MOIXIGANGUERS TORNA EL CLÀSSIC

Manresa, 19 febrer 2011.

Aquest matí ha tingut lloc a Manresa una nova edició del torneig de futbol Tira-Moixis. Torneig rotatiu que es ve fent des de fa anys un cop a Manresa i el següent a Igualada.

Pel que fa al partit, ha estat en conjunt força igualat tot i que hi ha hagut moments de domini clar igualadí al principi de la primera part, havent-se avançat al marcador els Moixis i arribant al descans amb un 2 a 1 pels d'Igualada. A la segona part han arribat dos gols més, un per cada banda, acabant el partit amb el resultat favorable als Moixis per 3 a 2. Cal destacar el porter Moixi, que amb unes intervencions dignes de la champions ha mantingut el marcador favorable fins al final.

Tirallongues continuara l'activitat castellera aquest proper dilluns dia 21a Manresa amb motiu de la festa de la Llum, com és habitual en aquesta festa l'objectiu és pujar i baixar un pilar de quatre caminant pels més de trenta graons de l'escala de l'església del carme. L'hora prevista és les 11 del matí.