FIRA DE LA VALL DE TUIXÉN

Manresa, 28 novembre 2008.


El proper cap de setmana a Josa de Cadí i Tuixén hi heurà una vegada més la fira de la vall, fira que es ve fent d'ençà de 1993.

Els artesans josencs i tuixentins que viuen i treballen en aquesta Vall mostren un dia a l’any, al públic amb general, els diferents productes que realitzen: formatges, escultures, herbes condimentaries i infusions, melmelades, composicions amb flors seques naturals, cistelleria, mel, flors premsades, cartró pedra, etc. La fira és complementada amb altres artesans de la comarca i poblacions veïnes i sempre acompanyada amb música popular i tradicional.
El municipi de Josa i Tuixén s'ha orientat, els últims anys, cap al sector turístic. La creació d'una estació d'esquí nòrdic Tuixén-Lavansa i l'obertura de diverses residències-casa de pagès hi han contribuït de manera especial. A Tuixén s'hi pot accedir per carretera asfaltada des de la Seu d'Urgell i des de Solsona. De Tuixén a Josa hi ha una carretera de muntanya que continua després cap a Gósol i Saldes enllaçant amb l'Eix del Llobregat.
Oficina de turisme:
Tuixén. Tel. 973 370030

No hay comentarios: