TIRALLONGUES RECUPERA EL VANO DE CINC

Manresa, 27 maig 2008.

Després de molt de temps sense portar.lo a plaça Tirallongues va recuperar el vano de cinc en l`actuació castellera en motiu de la fira de l`asscenció de Manresa.

L`actuació es va dur a terme al local de Tirallongues, ja que degut a la pluja no es va poder fer-la a la plaça de Crist rei, tal com hauria estat lògic. Aquesta actuació ha estat menorable per diverssos factors, un del quals, com he dit, ha estat la pluja, altres han estat els castells aconsseguits per tirallongues.

Tot i esser una actuació indoor ha estat excel.lent, s`ha descarregat el 3 de 7, el 4 de 7, el 5 de 6, i la guinda a l`actuació de Tirallongues ha estat la recuperació del vano de cinc descarregat amb solvència.
Si, després de haver estat uns quants anys guardat a l`armari dels records Tirallongues ha desenpolvat el vano de cinc en mig de l`emoció gerneralitzada de la colla. Cal dir que de memória i sense mirar l`arxiu poca gent sabia dir des de quan no es feia un vano de cinc, també dir que no tothom habia vist aquesta construcció, per alguns, els més nous, ha estat tota una novetat. Un cop afegit al vano de cinc a al tres de set i al quatre de set juntament amb el cinc de sis, és ben cert que malgrat la pluja Tirallongues ha fer una magnifica actuació, sens dutbe la millor d`enguany.

Els castellers de Badalona i els xiquets del Serrallo que acompanyaven a Tirallongues en aquesta actuació van realitzar els segünts castells.
Badalona: 4 de 6a + 5 de 6 + torre de 6 + pi.lars
Serrallo: 3 de 7 + torre de 6 + 4 de 6 + pilars.

Tirallongues te la propera actuació el Diumenge 8 de juny a Esparreguera juntament amb els castellers locals i els Moixiganguers de Igualada, l`actuació és prevista a les 12:00 hores.
=============

ANAR A INICI

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Angel bonisism tots el videos sobretot el del VANU DE 5!!
lliró*


mmm... i ja se prke has posat les fotuss!!! Prke així et perdoni de lu del videoo eeee...jaja les meves repeticions del 3 i el 4!


XD


muaaaaaaaaaaaaaa*

Anónimo dijo...

enhorabona pel vano, ara entenc tanta alegria¡

Salut

Un canalla del serrallo

Àngel dijo...

Castellers i castelleres del Serrallo: BENVINGUTS/DES a photosnoves.blogspot.com. Merci per la felicitació.

Anónimo dijo...

Felicitats per la pàgina Angel!

Per cert, som MOixiganguers i no MUixiganguers...Ens veiem diumenge a plaça, a veure si no plou i podem fer tots plegats una bona actuació!!

Salut!

Àngel dijo...

Hola Pau, merci pel comentari i benvingut a photosnoves.blogspot.com.

Comparteixo la teva referència vers la pluja per diumenge, i si, si segur que serà una bona diada castellera per les tres colles. ja ens veurèm a plaça, fins diumenge doncs.

Correcció FETA!