ALOE VERA LA PARAULA DE MODA

Manresa, 17 maig 2008.

L' aloe vera és una planta. Aquesta planta és coneguda com la planta de la salud, entre altres noms, que ja que en te diverssos.
D' aquesta planta s'en extreu una mena de liquid, aquest liquid és l' essència de l' aloe vera i les propietats que te aquest liquid és el que ha fet fomosa aquesta planta.
L' aloe vera és coneguda des de l' època egípcia ja que es feien servir en pintures per adornar tombes, i 2000 a.c ja hi ha constància que es feia servir en medecina. Els metges de l'antiga xina la consideraran eficaç contra les cremades, ferides picadures, entre altres coses. En el segle V a.c, Hipòcrates ja parla de l' aloe en el seus escrits, com en el canon de medecina.
Una de les principals propietats de l' aloe vera és que és un inhibidor del dolor, ja que entra en la part profunda de la pell, calma el dolor, i és antiinflamatori, és també un coagulador de la sang en les ferides i en els talls.
De un temps ençà aquesta paraula s' ha posat de moda degut a les propietats mediques que té, i l' aloe es fa servir en una amplissima gamma de productes, des de cosmètica, higiene personal, tota mena de sabó, també en productes de neteja de llar, medicinals, i també hi ha infusions d' aloe com n' hi ha de til·la camamilla o tè. Avui dia el qui vol presumir de vida sana és consumidor de articles amb aloe. I segons diuen els els qui estan al capdavant en les tendències de hàbits sociològics és un fenomen que en poc temps arrasara, qui no tingui la paraula -aloe- en els seus productes no comptarà gaire en el camp de la salud-vida sana.


No hay comentarios: