Agroturisme Turisme Rural al Solsonès a la Caseta de Casamartina


Manresa, 18 de juliol 2008.

Avui presento una proposta de turisme rural a la comarca del Solsonès.
Ara que és època de vacances qui li agradi la natura, la calma, tranquilitat, l`ambient familiar i fugir de les presses gaudint del paissatge del Solsonès que tingui en compte aquesta casa de turisme rural - CASAMARTINA - Perquè la caseta de casamartina és una bona opció per desconectar del dia a dia de la feina la ciutat i de totes aquelles cosses t'estréssen durant l' any.

La caseta de casamartina es troba al municipi de Riner, al Solsonès, entre Solsona (14Km.), Cardona (14 Km.) el Santuari del Miracle (6Km.) i el pantà de Sant Ponç (6 Km.)


La Caseta té dues plantes, grans i lluminoses. A la planta alta, 4 habitacions dobles, dos banys complets i una sala d’estar. A la planta baixa, dues sales, el menjador, un bany, i la cuina. Als volts de casa, el porxo, el jardí i el bosquet d’alzines. Està completament equipada amb calefacció, llar de foc, TV, rentadora, barbacoa, rentavaixelles, microones, mobles de jardí.
Tot passejant o amb BTT, podeu arribar a les masies del veïnat, la Torre de Riner (25 minuts a peu), i als poblets del municipi, Freixinet, Santa Susanna i Su (entre 3 i 5 Km.) on trobareu petits restaurants de cuina casolana.
Ben a prop, podeu visitar tombes megalítiques, esglésies romàniques o el retaule barroc del Miracle. Contemplar paisatges molt especials com la serra de Busa o la vall de Lord. També podeu anar als mercats setmanals de Solsona (divendres) i Cardona (diumenge) i participar a les festes populars de la zona. La caseta de casamartina tot i estar en un indret tranquil, fora de la ciutat, està ben conectada a tant cap al sud, cap a Cardona i Manresa com cap al nord, cap a Solsona i la Seu d'urgell per bones vies de comunicació.


No hay comentarios: