LA ELEGÀNCIA ÉS DE TIRALLONGUES SOPAR DE GALA 2009

Manresa, 24 de novembre de 2009.

El saló noble del hotel els Noguers, un lloc tradicional de celebració de banquets de casaments a Manresa, ha estat el lloc triat per la colla castellera Tirallongues de Manresa per fer el sopar de gala que és habitual a l'acabament de cada temporada. Els castellers i les castelleres de Tirallongues dissabte passat van fet hores extres davant als miralls per estar al nivell que s'espera en un sopar de gala amb un resultat esplendorós lluint com les best hollywood stars. Sopar que es va allargar fins entrada la matinada degut a les sorpreses preparades per l'ocasió, és van recordar audiovisualment els millors moments de la temporada Tirallonga a més a més de tenir sessió de teatre. En el decurs del sopar el molt honorable president de Tirallongues no es va estar de felicitat a tothom per èxits assolits enguany a més de brindar per la colla i amb la colla.

MENÚ DEL SOPAR DE GALA DE TIRALONGUES

PRIMER PLAT: Carpacció de bou, pernil Ibèric, Torrada de formatge de cabra amb bacó, amanida de bunyols de bacallà, croquetes, broquetes de llagostins, fideuà.
SEGON PLAT: Dorada a la planxa amb pernil Ibèric i xips de verdures, melós de vedella amb reducció de ratafia.
POSTRES: Pastis de xocolata amb gelat de maduixa.
ALTRES: aigua, vi, cava, cafè, licors.
La canalla de Tirallongues també va gaudir de un menú adient a l'ocasió.


No hay comentarios: