Tirallongues descarrega el primer 5 de 7 de l'any

Manresa; 30 maig 2010.

Excel·lent actuació de Tirallongues a la fira de l'ascensió de Manresa.

Nomes estem al mes de maig i Tirallongues ja ha descarregat el 5 de 7; castell que enguany ha arribat molt aviat, sent el millor inici de temporada des fa alguns anys i mes tenint en compte que els castells de 7 enguany van ser molt primerencs descarregant-se'n dos en una sola actuació del mes de març. Aquesta bona ratxa de Tirallongues va preveure que cap a final de temporada es podrien dur a plaça construccions inèdites. Tornant a l'actuació d'avui, amés del 5 de 7, s'ha descarregat el 4 de 7 després de haver desmuntat el 4 de 7 amb agulla per estar clarament mal quadrat, aquest 4 de 7 ha anat acompanyat després amb el 3 de 7 i la festa Tirallonga ha acabat descarregant el vano de cinc. La jornada castellera havia començat amb un pilar de 4 aixecat per sota.

ESTADÍSTICA: Manresa, 30 de maig de 2010.

TIRALLONGUES: p4s + 5de7 + 4de7a-id + 4de7 + 3de7 + v5. SAGALS: 2p4 + 5de7 + 3de7s + 4de7a + p5. ESPLUGUES: P4 + 5de7 + 4de7 + 3de6s + p5.

ANAR A INICI

1 comentario:

Anónimo dijo...

Moltes felicitats,
ahir no hi vaig poder ser perquè vaig anar a Vilafranca a veure els Minyons, però moltes felicitats a tots i totes. De ben segur que això donarà empenta a la colla de cara a la temporada que tot just comença.I ara a seguir treballant per repetir-lo tantes vegades com sigui possible. Fins aviat en algun assaig o plaça,

Traga (Margeners de Guissona)