Tirallongues puja 2 pilars simultanis per la festa de la llum

  
LAIA & NÚRIA: les brillants terces de Tirallongues que avui han pujat dos pilar de quatre simultanis pel l'escala de l'Església del Carme.
 

Manresa, 21 febrer 2013

Avui al dematí la Colla Castellera Tirallongues de Manresa ha participat en la Festa de la Llum. En aquesta ocasió Tirallongues ha pujat dos pilars de quatre caminant pel trenta-tres esgraons de l'escala de l'Església del Carme.  

Amb una gran abundància de públic, com ja be sent tradició des de fa anys, Tirallongues ha participat en la Festa de la Misteriosa Llum de Manresa fent el corresponen pilar caminant. Pilar que aquest any 2013 ha estat doble, de manera que la colla castellera de Manresa ha pujat dos pilar de quatre simultanis pels 33 esgraons de l'escala de l'església del Carme.

Abans de iniciar-se la marxa de pilars escales amunt, les gralles de Tirellongues han interpretat ANIVERSARI FELIÇ dedicat a la colla, degut a què avui la Colla Castellera Tirallongues de Manresa compleix VINT anus de vida castellera. Durant aquest any 2013 es desenvoluparen una serie d'activitat remarcables en commemoració del vintè aniversari de Tirallongues incloent´hi un gran esdeveniment central.
 
ANAR A INICI

No hay comentarios: