ELS SALATS ESCALFEN MOTORS

Súria 2 abril 2009.

Foto: Josep Perarnau, president de la colla castellera Salats de Súria fent declaracions al programa Quarts de nou de Televisió de Catalunya.

La colla castellera Salats de Súria esta a punt de fer la primera actuació de l'any. Serà el dia 11 d'abril dissabte de pasqua a les 22:00 hores al complex poliesportiu de Súria quan Salats encetin la temporada castellera 2009. A Súria per pasqua no és el dia dels castells, a Súria per pasqua és el dia de les caramelles per tant l'actuació de Salats serà puntual, sense ser actuació completa, però serà l'inici d'una temporada que s'allargara fins a la tardor. Els/les castellers/res de Salats són caramellaires pertanyen a les diverses colles de caramelles que hi ha a Súria de fet, fonts salades expliquen que:" Sense les caramelles no hi heurien castellers perquè els Salats van sorgir les colles que canten caramelles quan un dia van veure que combinant caramelles i castells ferien la festa més grossa". Com que els castellers castelleres de Súria es van presentar en public un dissabte de pasqua, el de l'any passat, doncs sempre hi tindran presència en les caramelles de Súria, de manera que es pot dir que els Salats de Súria es la colla dels cantaires, la colla més musical i de la mateixa manera que hi ha - los niños cantores de Viena- perquè no hi heuria d'haver els castellers cantaires de Súria?.


La banda de pop rock Tio Tirito de Súria interpreta la cançó dels Salats, Mireu el vídeo dura uns 3 minuts.

http://www.youtube.com/watch?v=yeoTnTdbgFw



1 comentario:

Anónimo dijo...

ELLES ELLES ELLES...
VISCA LES CARAMELLES!!!!

i res, que quedeu tots convidats a aquesta festa i tots els actes que li segueixen. del més arrelat al més nou, del més conegut al meys, del més formal al més informal, ...
Visca la pasqua florida!!!
per cert, és wai el video eh!!! jajaja
l vai fer jo, jajaja

M.Carmeta


Tirallongues, espero veure-us a molts donant-nos suport el dia de la nostra primera actuació!!!!!