TIRALLONGUES DESCARREGA EL 3 DE 7 A CASA DE SAGALS


Manresa, 6 juny 2010.

Actuació castellera avui a Vic en motiu de la diada del local dels Sagals d'Osona. Juntament amb Tirallongues i Sagals hi han actuat els Xicots de Vilafranca del Penedès. En aquesta actuació Sagals ha carregat la torre de 7 però ha tingut problemes en la descarregada. A més ha descarregat el 5 de 7 i el quatre de 7 amb agulla. Xicots ha descarregat un 4 de 7, ha carregat un 4 de 7 amb agulla i després de desmuntat el 3 de 7 en repetició també ha estat descarregat. Per la part de Tirallongues el balanç ha estat torre de sis, 3 de 7, 4 de 6 agulla. En el torn de pilars Sagals ha acabat amb un vano de 5 i Xicots i Tirallongues amb un pilar de 5.

ESTADÍSTICA:


Sagals. Tde7 c + 5de7 + 4de7a + v5.
Xicots. 4de7 + 4de7a c + id 3de7+ 3de7 + p5.
Tirallongues. T/6 + 3de7id + 3d7 + 4de6a + p5.



FOTOS ACTUACIÓ DE VIC



De esquerra a dreta. Torre de set de Sagals carregada. Sagal atenet la premsa. Xicots 4 de 7 amb agulla carregat.


ANAR A INICI


2 comentarios:

inroso dijo...

Em estat veien el CD que ens vas regalar ahi unes fotografies molt boniques i que reflexen molt be el que son els castellers.
Dema parlare amb la comisio de festes a veure si poden tenir els TIRALLONGES per la Festa Major de Les Borges Blanques .
UNA ABRAÇADA DESDE LES GARRIGUES

inroso dijo...

Angel soc la mare de la Laia ,ja e parlat amb la comisio de festes i si els interesaria la colla castellera per el dia 5 de setembre es el dia de la trobada gegantera i els correfocs . Posat en contacte amb nosaltres al email de la Laia. Gracies
SALUTACIONS