TIRALLONGUES DESCARREGA 3 CASTELLS DE 7 PER LA DIADA


Manresa, 13 novembre 2011.

Aquest cap de setmana a Manresa Tirallongues ha tancat la part castellera de la temporada 2011.

Ahir dissabte, pel que fa als castells de vigília, el més destacat de l'actuació en la qual hi van participar els Castellers del Riberal a més dels Castellers de Cerdanyola fou el tres de set descarregat per Tirallongues.

Avui diumenge en l'actuació de la Diada Tirallongues hi han participat els Nyerros de la Plana i els castellers el Riberal.

Avui Tirallongues ha sortit de plaça amb tres castells de set descarregats i dos pilars de cinc. Tanmateix aquest bon registre d'avui de Tirallongues no ha estat el quin esperava la colla ja que un dels objectius que hi havia marcats per l'actuació d'avui no s'ha assolit; la torre de set.

L'actuació ha començat després de la foto de colla, amb els pilars d'inici. En aquest punt Tirallongues ha desmuntat el pilar de quatre ja que l'enxaneta no s'en sortia a l'hora de posar-se dreta per fer l'aleta.
-En primera ronda Tirallongues ha descarregat el cinc de set amb absoluta suficiència.
-El castell que anava en segona ronda era la torre de set. La torre de 7 ha anat bé fins a tenir l'acotxadora situada, en aquest punt l'enxaneta estava a dosos però amb dificultats per acabar de pujar, degut a això s'ha decidit desmuntar la torre, en el proces de desmuntatge, la torre s'ha desplumat de cop quan l'enxaneta ja havia sortit de la pinya.
-En tercera ronda Tirallongues ha descarregat el tres de set amb agulla, un cop acabada la tercera ronda Tirallongues ha fet torn de repetició i ha descarregat el quatre de set. I amb dos pilars de cinc simultanis Tirallongues ha acabat l'actuació de la Diada i l'activitat castellera 2011.
-Ara faixa i camisa guardes fins el proper mes de febrer quan començaran els assajos 2012 i es continuarà amb les proves del tres de vuit.

ANAR A INICI

3 comentarios:

Àngel dijo...

Quan estiguin disponibles hi heura videos.

Anónimo dijo...

més o menys quan tindràs els vídeos?

Àngel dijo...

la setmana vinent...