Tirallongues actua a Callús amb Salats


Àngel | Manresa, 03 juliol 2017

Aquest primer cap de setmana de juliol, la població de Callús ha celebrat la festa major. I un dels actes ha estat l’actuació castellera del diumenge al dematí amb les colles Tirallongues de Manresa i Salats de Súria. Previ a l’actuació castellera, Callús va celebrar una trobada de gegants amb cercavila i ballada final davant l’ajuntament.

Tirallongues fa llenya 
En quan a Tirallongues; l’actuació ha estat mig accidentada amb dues incidències que van requerir assistència sanitària. En primer lloc, es va haver d’atendre un efectiu tirallonga, aparentment, degut a una poc adequada col·locació a la pinya. En segon lloc, i ja finalitzant l’actuació, Tirallongues tirava dos pilars de quatre simultanis quan un dels pilars va fer llenya. La caiguda va requerir que els efectius sanitaris presents a plaça fessin una assistència a una persona del pilar. Posteriorment, aquesta persona ja recuperada, va tornar a casa amb el cotxe familiar.
 
Referent als castells, Tirallongues va descarregar un 3 de 7 a primera ronda, un 4 de 6 amb agulla a segona i un 5 de 6 a tercera ronda.
Per la seva banda Salats de Súria va resoldre la seva actuació satisfactòriament, ells van descarregar un 3 de 6, una torre de 6, un 3 de 6 amb agulla i pilar de 4.

Salats: pd4, 3d6, t6, 3d6a i pd4
Tirallongues: 2pd4-sim, 4d6a, 3d7, 5d6, 2pd4-sim (un descarregat, l’altre llenya)

 


No hay comentarios: