Tirallongues va a festa major

 

ÀNGEL | Manresa, 20 setembre 2022

Tirallongues va actuar el passat dissabte, 17 de setembre, a Avinyó. Actuació castellera en motiu de la festa major local i en la qual també hi va participar la Colla Castellera de la Gavarresa i els Castellers de Santpedor.

Les 6 de la tarda era l’hora de l’actuació, actuació que va iniciar-se amb una tanda de pilars on es van descarregar dos pilars de 4 simultanis per part de Tirallongues i un pilar de 4 per part de Santpedor i, també, un per part Gavarresa. En primera ronda, Tirallongues va apostar per un 3de7, que es va fer etern per l’extrema lentitud de la canalla en pujar, tot i aixó, el castell va romandre estable i parat en tot moment. A la segona ronda, Tirallongues va optar pel 4de7, castell que es va carregar bé i, com que a Tirallongues, la gent baixa dels castells com vol, doncs, tothon va  baixar alhora. Per la tercera ronda quedava el 4de6 amb agulla que no comportà cap dificultat. 

Posteriorment a les tres rondes, Tirallongues va descarregar un pilar de 5 en solitari i, a continuació, i de forma conjunta amb les altres colles, Tirallongues va descarregar 2p4 simultanis i Santpador i Gavarresa un p4 cada colla.


Tirallongues.  Avinyó, 17/09/2022

2p4 sim. 3de7. 4de7c. 4de6a. P5. 2P4 sim.

No hay comentarios: