TIRALLONGUES DESCARREGA 2 PILARS DE 5 SIMULTANIS.


Manresa, 29 agost 2011.

Diversos fets han caracteritzat l'actuació de Tirallongues de Festa Major de Manresa. Noves estrenes en castells, estrenes en noves posicions, estrenes de camises, tot plegat per fer una actuació de Festa Major molt lluïda.

De les noves incorporacions que Tirallongues ha tingut d'aquest any, a tres d'elles els ha arribat el moment d'estrenar camisa castellera de colla coincidint amb l'actuació de la Festa Major de Manresa, per tant, tres Tirallongues han estrenat camisa castellera per aquesta actuació, i podent-la lluir, ja d'ara en endavant de plaça en plaça. A Tirallongues no es té camisa castellera fins que fa tres mesos que es va a els assajos i a les actuacions.

ANAR A INICI


Tirallongues, Colla Jove de Vilafranca i Margeners de Guissona han estat les tres colles que han actuat el dia 28 d'agost a Manresa per la Festa Major 2011.
Tirallongues va entrar en primer lloc a plaça amb un pilar de quatre caminant, seguidament ho va fer la Jove de Vilafranca i Margeners. Tirallongues va obrir rondes amb el principal objectiu del dia. Amb ànims i amb prou confiança a la colla, es va enlairar mica mica un tres de set amb agulla sense que en cap moment poses nerviós a ningú, en els assajos s'havia treballant molt aquest castell i no hi havia pas dubtes que es podia descarregar bé, i així va ser. La segona ronda es va agafar amb una mica de calma i es va plantar un perfecte i quiet el quatre de set. En la tercera ronda es va optar per un altre castell amb agulla, ara tocava el quatre de set, aquest castell va patir un excés de lentitud quan l'enxeneta estant a nivell dosos no acabava de pujar amb prou fluïdesa, tot i això, el castell es va descarregar bé gràcies a què el tronc va resistir perfectament tot el que va caldre. Un punt apart es mereix l'apartat dels pilars de comiat. Aquí Tirallongues va marcar una nova fita en descarregar per primer cop dos pilars de cinc simultàniament.

ESTADÍSTICA DE L'ACTUACIÓ

Margeners: van descarregar un p4 caminant, un 4 de 7, van fer llenya amb el 3 de 7 per sota i després el van descarregar, també van carregar la torre de 7 i descarregar el pilar de 5.
Jove Vilafranca: van descarregar un p4 caminant, un 3 de 7, un 4 de7, una torre de 6, van fer llenya amb el pilar de 5 i després el van carregar.
Tirallongues: p4 caminant + 3de7 agulla + 4de7 + 4de7 agulla+ 2p5 simultanis.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

nova fita aquesta temporada, oi???
els 2 p5 no es el primr cop que es fa plaça

Àngel dijo...

Alhora, un al costat de l'altre i simultaniamnet, SI; és el primer cop.