ACTUACIÓ A FRANÇA DELS XICOTS DE VILAFRANCA I DE TIRALLONGUES DE MANRESA

Manresa, 31 juliol 2008.



Millars localitat situada al sud de França a l' area de Perpinyà celebrara a principis d'agost les fires de Millars. Les fires de Millars és l'equivalent a una festa major a Catalunya. Tirallongues de Manresa i Xicots de Vilafranca participaran a les fires convidats per la colla local, els castellers del Riberal. l'actuació serà el dia 9 d'agost a les 17:00 hores. Aquesta actuació a Millars ja és habitual en el calendari de Tirallongues ja que hi ha actuat diverses vegades; els Xicots de Vilafranca també hi han participat ja algun altre cop.
Tot i que l' actuació és el dissabte l' estada a Millars és de cap de setmana, un cop acabada l' actuació, les colles gaudeixen del cap de setmana festiu de Millars participant en els concerts i en les eltres activitats de la festa.



Les Fires de Millars amb tronada, ball de trabucaires, bestiari imaginari, castells, ball d'en Serrallonga, correfoc, i concerts entre moltes altres activitats.





Dijous 7 d'agost 22 h: Tronada a càrrec dels Diables i Bruixes del Riberal 22: 30 ball de trabucaires. 23 h Cercavila amb Hamlet i els Bestiari Imaginari.
Dissabte 9 d'agost a 17 h: actuació castellera amb Tirallongues de Manresa Xicots de Vilafranca Castellers del Riberal.
Diumenge 10 d'agost a 12 h: Ball de Serrallonga amb la Colla d'en Trinxeria 22h Correfoc amb Diables de l'Albera Diables i Bruixes del Riberal.



ANAR A INICI

No hay comentarios: