Vano de 5 de Tirallongues de Manresa a França

Manresa, 10 agost 2008.
Aquest cap de setmana Tirallongues ha viatjat a França per fer una actuació a la localitat de Millars en motiu de les festes locals. En aquesta ocasió els Tirallongues han compartit plaça amb la colla local, els castellers del Riberal i amb el Xicots de Vilafranca del Penedès. Segons la meva estadística, aquesta actuació a Millars ha estat la setena vegada que Tirallongues ha actuat a França. Tirallongues va obrir plaça amb un pilar de 4 simultani amb les altres colles, tot seguit va encara el tres de set que no presentà problemes en cap moment. En segona ronda Tirallongues va optar pel 4 de 7, aquest castell si que va fer suar una mica a més d'un Tirallonga, tot i que fou descarregat. Ja en tercera volta es va optat per un modest 5 de 6 que fou aconseguit sense dificultats. Per tancar l'actuació Tirallongues va descarregar el vano de 5.
Els Castellers del Riberal van fer 2 intents del 4 de 7, la seva primera torre de 6 descarregada, un intent del 5 de 6, un 4 de 6 amb agulla i 2 pilars de 4 simultanis. Els Xicots de Vilafranca van descarregar un 3 de 7, un 4 de 7 amb agulla, un 4 de 7 i un vano de 5.
La següent actuació de tirallongues serà el proper 31 d'agost, FESTA MAJOR DE MANRESA. Les colles convidades són els Castellers de Barcelona i els Margeners de Guissona.

1 comentario:

Oscar Montserrat "TETE" dijo...

Doncs ens veurem a plaça el 31 d'agost. Jo sóc dels Castellers de Barcelona