NO ACTUACIÓ DE TIRALLONGUES A LA SAGRADA FAMÍLIA


Manresa, 18 octubre 2010.

No actuació de Tirallongues a la Sagrada Família. Aquest ha estat el resultat del desplaçament de Tirallongues a Barcelona aquest passat diumenge.

En l'actuació hi havia a més de Tirallongues els castellers de Gràcia i els de la Sagrada Família. Els castellers de Gracia els de la Sagrada Família van arribar junts a plaça en cercavila. Sagrada Família va entrar a plaça amb un pilar de quatre aixecat per sota caminant, les altre colles sense pilar. L'actuació va començar amb un pilar de quatre de cada colla. Sagrada Família en primera ronda va descarregar un 4 de 7 amb agulla. En la primera ronda es van descarregat els castells. En segona ronda després del torn dels castellers de la Sagrada Família, als castellers de Gràcia els va caure un castell a la descarregada, a continuació Tirallongues estava muntant pinya per començar la gamma de set quan es va comunicar que l'ambulància havia hagut de fer una assistència i per tant es va aturar l'actuació.

Tot esperant que tornés l'ambulància anava passant l'estona, l'actuació havia comentat a les dotze i a un quart de tres Tirallongues encara no havia fet el segon castell. En aquestes circumstancies es decideix donar l'actuació per acabada. Abans de plegar els manaires de les colles diuen que es poden fer pilars de quatre sense ambulància, es fan els pilars i després faixa a la motxilla i cap a casa.

Foto: no és un taliban, és l'enxaneta de Tirallongues enfaixada de cap a peus. Tot esperant si venia l'ambulància o no venia la cannalla passava l'estona com podia.

ANAR A INICI

No hay comentarios: