TIRALLONGUES HA DESCARREGAT 200 PILARS DE CINC


Foto: 4 de 6 dels Castellers de Solsona.

Manresa, 17 octubre 2011.

Tirallongues va celebrar la cinquena Diada del local de la colla el dissabte dia 15 d'octubre de 2011 a les 7 de la tarda, però unes quantes hores abans, cap al migdia, Tirallongues va fer una visita social a l'entitat Ampans fent una actuació pels seus residents.

ANAR A INICI


En aquesta Diada celebrada a l'exterior del local, local situat a Casa Caritat, Tirallongues va estar acompanyada pels Castellers de Solsona. La Colla de Solsona i Tirallongues era el primer cop que actuaven juntes, fins ara encara no havien coincidit a plaça, per tant, ha estat la primera visita castellera de la gent de Solsona a Manresa.
L'actuació es va fer en un ambient més aviat intim, perquè a part d'algú que mirava l'actuació des de el balco de casa seva, d'altre públic no n'hi havia gaire. Abans de començar l'actuació hi va haver l'inauguració de dues plaques situades a la portes del local.
Amb un pilar de quatre descarregat per cada colla es va donar pas a la primera ronda. Tirallongues va començar descarregant un tres de sis amb agulla i C.Solsona un tres de sis. En la segona ronda Tirallongues va optar pel tres de set que va acabar en intent desmuntat, per la seva part, C.Solsona va descarregar un quatre de sis. Tirallongues va deixar el torn de repetició per després de la tercera ronda. En la tercera ronda Tirallongues va descarregar el cinc de sis i C.Solsona un tres de sis amb agulla, a continuació Tirallongues va fer torn de repetició tornant a intentar el tres de set que aquest cop si que es va descarregar. Acabades les rondes i en els pilars de comiat, primer, C.Solsona va descarregar un pilar de quatre i després Tirallongues va descarregar un pilar de cinc.

El pilar de cinc descarregat en aquesta actuació per la Colla Castellera Tirallongues de Manresa és pilar de cinc número 200 que Tirallongues ha descarregat.

Pel què fa als Castellers de Solsona: hi havia qui explicava que C.Solsona farà un intent a plaça de quatre de set i de pilar de cinc aquest mes.

No hay comentarios: