LA 15a FIRA MEDITERRÀNIA APOSTA PER LA PROTECCIÓ DEL PATRIMONI CULTURAL

Manresa, 3 novembe 2012

Durant quatre dies, del 8 al 11 de novembre, un total de 101 companyies presentaran a la Fira Mediterrània de Manresa 106 espectacles diferents en 210 sessions.
 
la 15a Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà a la capital del Bages del 8 a l´11 de novembre, té aquest any com a eix central el què anomenen la nova cultura, així com la protecció i reivindicació del patrimoni cultural.

La Fira Mediterrània va molt més enllà del què es crea artísticament al territori català, La participació internacional a la Fira és un fet evident, només una petita mostra dels molts països que hi participen. França Egipte, Portugal, Turkia, Itàlia.

En aquesta quinzena Fira Mediterrània s'hi podrà veure tota mena d'espectacles: música, teatre, dansa, castellers, audiovisuals, circ, contes, cercaviles, a càrrec de companyies nacionals i internacionals i on la participació d'entitats i artistes de Catalunya a la Fira és ben extensa, cal remarcar també la participació a la Fira, amb més o menys presència, de tot el territori de parlà catalana, no hi mancaran pas creacions pròpies del país Valencià ni tampoc de les illes Balears.


ANAR A INICI

No hay comentarios: