TIRALLONGUES DESCARREGA DOS COPS EL 5 DE 7 PER LA DIADA DE LA COLLA


Manresa, 12 novembre 2012

Les colles castelleres tenen un dia dedicat a la colla, anomenat DIADA de la colla. Tirallongues de Manresa celebra sempre la Diada de la colla per la festivitat de Sant Martí de Tours, 11 de novembre, i quan l'onze de novembre no s'escau en diumenge, es fa el diumenge més proper a l'onze.

Aquest any 2012, la Diada de Tirallongues ha coincidit exactament amb l'onze de novembre, festivitat de Sant Martí de Tours i, com anècdota, recordar que: A data de, 11 de novembre, queden 50 dies per acabar l'any.

La diada de Tirallongues va començar el dissabte 10 de novembre amb els castells de vigília

L'organització de la Fira Mediterrània, de tant en tant, fa coincidir la Fira Mediterrània amb la Diada de Tirallongues, com és el cas d'aquest any. Això fa que l'actuació de vigília de Diada de Tirallongues i l'actuació de la Fira Mediterrània sigui la mateixa actuació. 

Dissabte, potent actuació de vigília

Per vigília de Diada va ser quan Tirallongues va anar al màxim portant a plaça una actuació de gamma alta de set que es va descarregar amb tota normalitat un cop estabilitzat el peu del 4de7a. Pel què fa les colles convidades, Minyons de Terrassa i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, van descarregar tot el que van dur a plaça amb algun intent desmuntat pel mig. I així, amb tota normalitat i satisfacció va acabar una bona actuació de vigília.

Diumenge, Diada festiva
En l'actuació de la Diada de Tirallongues hi havia els Castellers de Badalona.
Amb la satisfactòria actuació feta el dissabte, pel diumenge quedava gaudir de la festa, i així, més o menys va ser. Primer, foto de colla abans de començar, a continuació, pilars d'inici i tres rondes per endavant.

En primera ronda, Tirallongues va descarregar el 5 de 7. En segona ronda, Tirallongues va optar pel 3 de 7 amb agulla que va acabar amb llenya i en la ronda de repetició el va descarregar sense agulla. En la tercera ronda, Tirallongues va descarregar un 8 de 6. La canalla de Tirallongues va ser la gran protagonista de la Diada. Després que Tirallongues descarregués un vano de 5, la canalla de la colla va descarregar un pilar fet per la canalla.

TIRALLONGUES:
Dissabte 10: p4 + 5d7 + 4d7a + 3d7a + p5 Tot descarregat
TIRALLONGUES:
Diumenge 11p4 + 5d7 + 3d7a Llenya + 3d7 + 8d6 + v5 + pilar de canalla
 
ANAR A INICI

No hay comentarios: