Tirallongues de Manresa tercers a Vilafranca!!!

Tirallongues es va traslladar fins a Vilafranca del Penedés per jugar el VII Torneig Intercasteller de futbol sala els dies 15 i 16 de març de 2008.
El grup inicial en estaba Tirallongues era: la Jove dels Xiquets de Tarragona, Castellers de Figueres i Margeners de Guissona.
La semifinal ens va superar per complet. El cansament i l'últim campió del torneig van ser massa rival per a nosaltres. La Jove de Sitges ens va possar les coses molt difícils i no ens va donar lloc a somiar. Ens va ficar un 5-0.
Última oportunitat, lluitar pel tercer lloc. Sant Cugat va ser el nostre rival, els penals van ser de nou els nostres al•liats! Però amb la diferència que vam encertar tots els llançaments.
Somiat i aconseguit TERCERS!!! Un camí dur que ens ha donat el millor resultat que mai els
Tirallongues hem aconseguit en un Torneig Intercasteller!.
Els components de l'equip han de ser anomenats pel gran esforç que han demostrat: el Joan Serra, el Joan Planell, Paco, Ramón, l'Albert, Valentí, Sebas, Russi, Jové, Sanmi, Casta, Marta, Aida, Gis, Gemma i Tayo.
Sobretot a l'esforç realitzat per les noies, sense elles no hauria sigut possible. Gràcies també a l'afició desplaçada a animar-nos (Laia, Natàlia, Ferran, Montse, l'Àngel, els pares del Sanmi…).

ANAR A INICI

No hay comentarios: