ÈXIT DELS CASTELLERS DE SÚRIA






Diumenge dia 23 de març de 2008.


BONA ACTUACIÓ DELES CASTELLERS DE SÚRIA.

Els castellers de Súria amb el mon de - SALATS DE SÚRIA - van fer el seu debut oficial devant de la seva gent ahir dissabte dia 22 de març de 2008.
En motiu de les Caramelles de pasqua -SALATS de Súria- va fer la què és fins ara la seva primera actució castellera com a complement i punt final a la actuació de les colles caramellaires de Súria celabrada en el pavelló esportiu municipal de la vila.
22:00 hores, dissabte nit, el pavelló de esports de Suria ple de gom a gom. Es va iniciar cantada de caramellles amb una presentación de les colles, fins i tot amb un punt de suspens tipic de película.

En acabar la actuació de les colles caramellaires, es va anunciar per megafonía la novetat de aquest any, que no era altre que fer un castell, fer un Castell com a punt final de les caramelles 2008. És va anunciar un 4 de 5 i un pilar També es va dir que es comptaba amb la presència de TIRALLONGUES i MINYONS, aquest anunciament fou ampliament aplaudit per el públic assitent al pavelló.


Tot seguit fan fer entrada al pavelló - Salats de Súria- encapselats pel seu cap de colla Roger Reguant. En mig de l`espectació per l`anunciat Castell es va començar a formar la pinya, el tronc, pom de dalt i finalment l`enxeneta va coronar el Castell amb èxit total en mig de l`ovació contundent del públic assistent al acte, però … SORPRESA!!! Aixó no era tot, el castell era amb agulla -cosa que no s`havia anunciat- i aixó va fer que el public es poses dem peus. El Castell fou descarregat satisfàctoriament. En segona ronda SALATS van plantar un vano de pilars, i que també fou acocsseguit satisfactòriament.




Amb la actuació castellera va cloura la representació de caramelles 2008 al pavelló municipal esportiu de Súria, tot seguit per el més noctanbuls hi havia un concert que va durar i durar… com el conillet de les piles..
És important remarcar que SALATS DE SÚRIA van fer una actuació meritòtia, fin i tot BRILLANT!!!, tenint en compte que en només 4 mesos se assajos han fer el què en determidades ocasions fan colles amb molts anys de exixtència.

No hay comentarios: