ELS CAPGROSSOS DE MATARÓ GUANYEN EL TORNEIG INTERCASTELLER

Manresa, 9 març 2009.

La colla castellera Capgrossos de Mataró s'ha proclamat campiona del VIII torneig de futbol intercasteller 2009 disputat aquest passat cap de setmana a Sants, Barcelona. Una final disputada entre els Capgrossos de Mataró i Castellers de Vilafranca emocionant fins l'últim moment i que s'ha resolt a la prorroga a favor dels de Mataró. Capgrossos ja l'havien guanyat l'any passat, van arribar al torneig campions i n'han sortit bi-campions consecutius. Tirallongues no ha repetit l'èxit de l'edició anterior. Tot i no fer un mal torneig Tirallongues s'ha hagut de conformar en la posició 23 del ranking en bona part degut a fets poc esportius causants de lesions.

ELS CASTELLERS DE VILAFRANCA DERROTEN A TIRALLONGUES

Tirallongues va començar el torneig el dissabte jugant el primer partit contra els Nyerros, partit que Tirallongues perdia per 2 a 0 i que finalment va remuntar guanyant per 4 a 3. Després va venir un partit plàcid contra Xicots de Vilafranca guanyant Tirallongues per 8 a 2. El següent partit era contra els Castellers de Vilafranca, i a qui, és on van començar els problemes per a Tirallongues. Els Castellers de Vilafranca van fer un joc violent que va causar lesions al messi de Tirallongues, lesions que va condicionar la resta del torneig. Un jugador de Tirallongues el diumenge va haver de tornar a casa amb crosses. En dues ocasions hi va haver invasió de pista per part dels qui no jugaven en una d'aquestes ocasions un jugador de Vilafranca amb les dues mans va donar una empenta al pit d'un Tirallonga fent-lo caure d'esquena a terra. Els Castellers de Vilafranca van guanyar a Tirallongues per 3 a 0. Tirallongues va jugar el quart partit contra Matossers guanyant per (segons la taula arbitral) per 12-0, en acabar el partit hi havia tirallongues que no sabien el resultat. La primera jornada va acabar amb el partit Tirallongues Salats de Súria, els dos equips van anar al màxim i al final Salats va guanyar a Tirallongues.

En la jornada de diumenge Tirallongues va començar jugant contra els Castellers de Mollet, partit molt igualat que va acabar en empat a 2 havent-se de decidir el guanyador a penals. Els penals van donar la victòria a Mollet per 8 a 7. Arribats aquest punt a Tirallongues només l'hi quedava un partit per acabar el torneig. L'últim partit fou contra els castellers de la Sagrada família és va desenvolupar sense incidents amb resultat de Tirallongues 3 Cast. S.Familia 1.


RESUM DE LA CLASSIFICACIÓ

1 Capgrossos.

2 Castellers de Vilafranca.

3 Castellers de Sants.

18 Salats de Súria.

23 Tirallongues.

FOTOS DEL TORNEIG INTERCASTELLER

Tirallongues - Nyerros.
Tirallongues -Xicots de Vilafranca.
Tirallongues -Matossers.
Tirallongues - Salats.

Tirallongues -Mollet.
Tirallongues - Castellers de la Sagrada Familia.
Animadores
ENTREGA DE PREMIS DEL TORNEIG INTERCASTELLER
President dels castellers de Sants.
Fontdevila, representat a la Generelitat de Catalunya.
Marc Febrer, cap de colla dels castellers de Sants llegint la classificació del torneig.
Millor golejadora.
Millor golejador.
Millor afició, castellers del poble Sec.
TERCER classificat: Castellers de Sants.
SEGON classificat: Castellers de Vilafranca.
PRIMERS: Capgrossos de Mataró.

Trofeu: primer classificat.

No hay comentarios: