LES CARAMELLES 2009

Súria, 18 març 2009.

A menys de un mes de pasqua les colles de cantaires caramelles de Súria ja estan afinant les veus per omplir el poble de càntics i balls el dissabte i el diumenge de pasqua. Les caramelles de Súria s'escauen aquest any els dies 11 i 12 de abril, una mica més tard que l'any passat, coses de la lluna. En tot cas, sigui quan sigui pasqua les caramelles de Súria sempre hi són i l'abundància de colles de caramelles que hi ha a Súria garanteix que el diumenge de pasqua Súria sigui el principal escenari caramellaire de Catalunya.

Dies 11 i 12 d'abril; les caramelles de Súria.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

wooooo!!! si sk jo!!! jajajaja
jo soc la del costat de la pubilla, la que mira al públic :P
i res, que a part de les caramelles cantaires i dançaires, cal dir que a Súria hi ha festa des del Dijous (amb el SPOK, el sopar dels caramellaires), el Divendres a les 16.00 baixada d'andròmines ( http://www.primerabaixadaandromines.blogspot.com/ ) , a les 21.00 al pabelló assaig general dels Salats, pels volts de les 00.00, birracrucis per la pujada de creus de Sant Salvador (acte no inclós en el programa, però que TOT el jovent de Súria i rodalies fa). El dissabte a la tarda caramelles a pagès, pels volts de les 21.00 caramelles al Pabelló amb l'actuació dels Salats, i desprès concert (suposo que gratis). Diumenge al matí, caramelles per Súria, i a la nit sopar, i per acabar un altre concert (aquest sí que s'ha de pagar, i encara no se qui ve (possiblement Strombers).


i de moment això és tot el que sé...

M.Carmeta

Àngel dijo...

Doncs si, Carmeta ets tu!. I no és pas per casualitat que hi ha aquesta foto-;) Abans de pasqua encara hi heurà dues entrades més de caramelles. Entades amb informació exhaustiva referent tant als actes oficials com als menys oficials, informació amb localització d'actes i horaris perquè tothom estigui al cas i sàpiga el que es fa, on es fa, i quan es fa.
Mèrci per l'avancament d'actes.
Records Carmeta.

L'Àngel.

Anónimo dijo...

+ info Salada-Surienca!!

concerts:
dissabte- boquillas (grup surienc)
repoker (grup surienc, i salat!!!)
orquestra eivissa
(no se en quin ordre)
diumenge- Tio Tirito (grup surienc)
Strombers??

i el diuemnge, presentació de la cançó dels Salats, feta per Tio Tirito, i per si encara no heu vist el video ni sentit la cançó, aquí la teniu: http://www.youtube.com/watch?v=yeoTnTdbgFw



M.Carmeta