TIRALLONGUES A LA PASSAREL.LA DESIGUAL

Manresa, 29 juny 2009.

És l'estiu i per tant temps festes, estrany és trobar un poble o un barri que no tingui una excusa per organitzar-ne una. Aquest cap de setmana han estat els veïns de la Carretera de Santpedor de Manresa els què han engalanat el barri celebrant les festes de Sant Pere 2009. Inflables, xocolatada, partides d'escacs al carrer, concert de cançó catalana, desfilada de moda, i ball de nit han estat algunes de les activitats organitzades per l'associació de veïns del barri fent que tant els residents com els visitants tinguessin una oferta amplia per passar un cap de setmana lúdic. El punt àlgid de la festa en quan a públic assistent ha estat la desfilada de moda.

DESIGUAL Manresa ha aprofitat la festes de Sant Pere 2009 per fer una passarel·la de moda, al voltant d'una hora i sobre catifa vermella, com en les grans ocasions, més de cent models van passar per la passarel·la lluint els millors dissenys, d'aquest centenar i escaig de models 38 eren TIRALLONGUES, el glomour Top Model Tirallonga esta a l'alçada de les millors passarel·les.

Foto: TIRALLONGUES' TOP MODEL.


4 comentarios:

montse dijo...

Que guapa està la Cristina.
moltes gràcies Angel.
Ferran i Montse.

Anónimo dijo...

Bona tarda,
M'agradaria saber si hi han fotos o video dela passarel·la que es va fer concidint amb les festes del barri de la parada.
Moltes gràcies .
Mireia.
Pot contestar-me aqui.

Àngel dijo...

Si que n'hi ha.
Quan estiguin disponibles la Montse ja t'ho fara saber.

Àngel dijo...

A internet només hi ha aquestes

http://www.tirallongues.cat/index.php?cos=veure_gale&Num=246