ACTUACIÓ DE TIRALLONGUES A LA COMARCA DEL URGELL


Manresa, 25 juliol 2010.

Actuació relaxada de Tirallongues en terres lletanies en la actuació de avui a la localitat de Castellserà, a la comarca del Urgell, en motiu de la festa major local. En l'actuació d'avui també hi han actuat els Margeners de Guissona. Lo millar de la jornada castellera d'avui ha estat el tres de set descarregat pels Margeners.

Estadística:
Castellserà; 25 de juliol de 2010.

Margeners: p4 + 5de6 + t/6 + 3de7 + p5.
Tirallongues: p4 + t/6 + 3de6a + 4de6 + p5c.





FOTOS DE LA ACTUACIÓ CASTELLERA DE AVUI




La següent actuació de Tirallongues serà el dia 7 de agost a França, en motiu de la Feria de Millas.

Tirallongues actuarà el dia 7 d'agost en un poble anomenat Millas, poble situat al sud-est de la República Francesa. L'actuació de Millas serà l'inici de la temporada alta de Tirallongues que continuarà després amb la Festa Major de Manresa i amb Colles de l'Eix.

L'actuació de la feria de Millas és prevista per dissabte dia 7 d'agost les 5 de la tarda. Però això no és ben be real, perquè l'hora de l'actuació castellera depèn del bous, depèn de l'hora que acabi el encierro i habitualment l'actuació és més cap a les 6 que no pas les 5 degut a què els bous passen pel carrer on es fa l'actuació castellera. Els francesos de Millas són molt espanyols; tenen Feria, tenen encierro i després tenen corrida, de bous. Són tant espanyols que fa dos anys una banda de música va apareixer al carrer on es feia l'actuació castellera i es va posar a tocar un pasobloble quan encara l'actuació no s'havia acabat i anul·lant la música de les gralles. Una orientació per si algú va a Millas per primer cop: la nit de Millas no és familiar. Qui conegui la Festa Major Alternativa de Manresa, que se la imagini a lo bèstia i per tot el poble; macrobotellon etílic, la gent va a Milas a emborratxar-se, és la nit dels alcohòlics i borratxos i per tant hi ha deficiències de seguretat i fins i tot posen autocars gratis per portar-hi joven del pobles veïns.

ANAR A INICI

1 comentario:

Sanmi dijo...

Sort que has ficat fotos de Tirallongues!!!!