FIRA DEL LLIBRE DE MUNTANYA

Manresa, 3 octubre 2011.

Aquest primer cap de setmana d'octubre Santa Maria de Corcó ha celebrat una brillant desena edició de la fira del llibre de muntanya.

ANAR A INICI

Centres excursionistes d'arreu i llibreries especialitzades són dos elements protagonistes d'aquesta fira dedicada al muntanyisme i, on les editorials hi presenten les darreres novetats amés d'haver-hi conferències i audiovisuals referent aquest àmbit. També hi ha hagut xerrada sobre el geocaching i circuits d'iniciació. El geocaching és una competició que consisteix en amagar coses al bosc, o allà on sigui, i haver-les de trobar utilitzant un GPS, qui troba les coses amagades se'n pot quedar una, però, ha de posar-n'hi una altre pel qui vingui després. Per dur a terme totes aquestes activitats es van habilitar diferents espais, des de la rectoria, on hi havia una exposició de material antic d'escalada, fins a una gran carpa muntada més enllà en un descampat que era el centre neuràlgic de la fira i que per arribar-hi ho havies de fer a peu perquè havien tallat el pas al transit amb tanques i també amb vigilants. A la fira també es parlava d'una altre fira de llibres que es diu -- Liberisliber-- i que es farà a Besalú els dies 15 i 16 d'octubre, fira que no té una temàtica determinada sinó que tracta sobre el llibre en sentit ampli incloent-hi una gran varietat de temes.

1 comentario:

diderot! dijo...

Gràcies Àngel per fer-te ressó de la fira Liberisliber. L'objectiu d'aquesta no és altre que donar a conèixer al gran públic la valuosa tasca que duen a terme les petites editorials, les quals publiquen vertaderes joies literàries que sovint passen desapercebudes per manca de publicitat. Salut!

www.liberisliber.com