L'EQUIP BASKET MANRESA FA PINYA AMB TIRALLONGUES

Manresa, 27 setembre 2011.

l'Assaig de Tirallongues del divendres passat, 23 de setembre, va ser un assaig de gran altura, de gran d'altura física, ja que els jugadors de l'equip Basket Manresa van participar activament a l'assaig. Un cop l'equip va arribar al local, un Tirallonga als va fer una explicació castellera en Anglès, ja que la majoria d'ells venen de guirilàndia i de xerrar en Català o Espanyol, ni fu ni fa. L'explicació va anar il·lustrada de diverses construccions que Tirallongues estava fent en aquell moment i que alhora que es feien eren degudament comentades als jugadors per una òptima comprensió del què estaven veient.

L'entrenador de l'EBM, Equip Basket Manresa, té el costum de posar vídeos castellers per motivar a l'equip; una novetat mai vista pels jugadors de fora, per tant, fins que els jugadors estrangers van veure un d'aquests vídeos, de castells no en tenien -com diria, Bart Simsom- ni pajolera idea. Un cop l'equip Basket Manresa va tenir una mínima idea del què Tirallongues estava fent, la cap de colla va incorporar als jugador a l'assaig com a membres de pinya. En aquesta posició, els jugadors de l'EBM van provar diverses posicions en múltiples construccions. En aquest punt, el segon entrenador de l'equip va gosar fins i tot fer de segon un pilar de tres, això que pot semblar poca cosa, per algú que en prou feines ha vist castells per televisió, és de mèrit. Entre mig de tot això, la canalla feia equilibris damunt les espatlles d'alguns jugadors. Tampoc hi va mancar una sessió de fotos amb els jugadors de l'EBM que es van deixar fer de bon grat.

Cap a una hora i mitja més tard, un cop va acabar l'assaig amb l'equip de basket, la cap de colla de Tirallongues als va agrair la seva presència i participació a l'assaig dient-los també que tenen les portes obertes per tornar sempre que ho vulguin. Acte seguit, el capità de l'EBM en nom de l'Equip Basket Manresa va regalar a la Colla una samarreta signada pels jugadors. A partir d'aquest moment Tirallongues va continuar l'assaig en solitari. La intenció de fer un castell a la pista de basket no va resultar ja que la competició era organitzada per la Federació Catalana de Basket i la federació no va autoritzar fer activitat castellera en la seva competició. Ja sortirà el sol un altre dia, no tots el partits són de la Catalana.
---

ANAR A INICI

No hay comentarios: