FESTA DE LA MISTERIOSA LLUM 21 DE FEBRER

Manresa, 9 febrer 2012.

Dilluns 20 de febrer de 2012

20.00 h MISTERI DE LA LLUM Teatre litúrgic medieval. Música de Manel Camp i Jordi Badia. Ball de l’Àliga de Manresa amb música de Carles Cases. A l’interior de l’Església del Carme.
DESPRÉS: PROCESSÓ D’ESPELMES de l’església del Carme fins a la plaça Infants, arribada de la llum, l’aigua i escenificació de la concòrdia al monument a la llum.

Dimarts 21 de febrer de 2012

10.00 h JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU COMARCAL Horaris: de 10.00 a 14.00 h Una nova experiència per conèixer l’art, la història i el patrimoni de Manresa Museu Comarcal de Manresa -via Sant Ignasi, 40-
De 10.00 a 21.00 h 5è ANIVERSARI TEATRE KURSAAL Kursaal, una mà de coses. Espectacle multidisciplinari per celebrar el cinquè aniversari del kursaal. Teatre Kursaal Invitacions a les taquilles del Kursaal a partir del 28 de gener.
10.15 h SEGUICI D’AUTORITATS Des de l’Ajuntament fins a l’església del Carme.
10.30 h SOLEMNE CONCELEBRACIÓ EUCARÍSTICA Presidida per Josep Maria Soler, Abat de Montserrat. Hi participen: Coral Font del Fil, Capella de Música de la Seu, Cor Parroquial del Poble Nou, dirigits per Mireia Subirana i acompanyats per Rosa Ortega a l’orgue.
11.00 h VISITA TEATRALITZADA AL MUSEU: Històries de la història del Museu Cada peça, una història. Cada obra, una vivència. Algú que les va viure, ha tornat per explicar-nos-les. Museu Comarcal de Manresa. -Via Sant Ignasi, 40 -
11.30 h PUJADA DEL PILAR DE QUATRE. Escales església del Carme.

DESFILADA DE LA IMATGERIA DE MANRESA Acompanyant les autoritats De l’església del Carme a la Plaça Major.

A LA PLAÇA MAJOR 12:00 hores.
1-Tronada a la manresana a càrrec de Pirotècnia Igual.
2- Ballada de gegants, nans, àliga i cavallets de Manresa.
3- Ballada participativa del ball del Rossinyol i del ball de la Bolangera de Manresa, acompanyats per la Cobla Ciutat de Manresa.
4- Ballada de sardanes, acompanyats de la cobla ciutat de Manresa.

18.30 h Concert de la llum a càrrec de la Coral Font del Fil. Església del Carme.


ANAR A INICI

No hay comentarios: