ELS CASTELLERS DE SANTS S'ENAMOREN D'UNA JUGADORA DE TIRALLONGUES

Manresa, 5 març 2012.


El futbol de Tirallongues al torneig Intercasteller d'enguany no passarà a l'historia, el resultat final ha estat discret, no n'hi ha per tirar coets. De festa a Guissona, molta. De bon joc a Guissona, poc. Tirallongues ha acabat el torneig en la dotzenana posició.

Tirallongues va començar bé guanyant els dos primers partits, va perdre el tercer partit a favor dels Castellers de Sants, perdre aquest partit ja entrava dintre de lo previsible. La cosa es va complicar en el quart partit degut en part a un arbitre poc eficient. No és pas que l'arbitre anés a favor de l'altre equip, és que pobret no donava per a més. El jugador número 16 del equip contrari va empentar al 9 Tirallonga dins l'àrea fent-lo caure a terra, es va apoderar de la pilota que controlava i l'equip contrari va marcar sense que àrbitre assenyales la falta ni anul·lés el gol. A part d'això, Tirallongues tampoc va fer res de l'altre món per guanyar el partit. En acabar aquest partit el 16 conntrari va donar la mà al 9 Tirallonga. Arribats aquest punt ja no hi havia opció per a les primeres posicions.

I com a cosa positiva del torneig Intercasteller de futbol, cal dir que; una jugadora de Tirallongues va causar sensació entre els Castellers de Sants, que un cop acabat el partit que van jugar amb Tirallongues, la van mantejar.

=====================================================
=====================================================

Foto: Salats de Súria també va participar en el torneig de futbol casteller.

No hay comentarios: