Delta Birding Festival 2016 23 24 25 de setembre


Àngel | Manresa, 15 d'agost de 2016

Festival Internacional de Ornitologia
Els dies 23, 24 i 25 de setembre d’enguany es celebrarà el Festival Internacional de Ornitologia del Delta de l’Ebre: el Delta Birding Festival. Aquest és l’únic festival ornitològic que es fa a Catalunya i diuen que el més important del sud d’Europa. Delta Birding Festival té un programa d’activitats molt variat i ve acompanyat d’una gran fira de productes de fotografia i serveis per als ornitòlegs i per a tota la gent que li agrada la natura.



Delta Birding Festival es celebrarà els dies 23, 24 i 25 de setembre a MónNatura Delta, un conjunt d’instal·lacions de la situades a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic, un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques.
 
La millor fira de material fotogràfic de fauna
Les marques més importants del sectors de la fotografia, de l’òptica i de complements de tota mena relacionats amb la observació de fauna i el contacte amb la natura mostraran les novetats tecnològiques i no tecnològiques relacionades amb aquest àmbit i amb la possibilitat de poder provar-les en situació REAL de presencia de fauna.
 
 

No hay comentarios: