SALATS ANUNCIA LA SEGONA DIADA

Manresa, 7 octubre 2009.

El dissabte dia 10 d'octubre Els Salats celebraran la segona diada a les 18:00 hores a la Plaça Major de Suria. Les colles, els Castellers de Altafulla i la nova recenment arribada al panorama casteller, la Global de Salou els acompanyaran en aquesta ocasió.

ANAR A INICI

2 comentarios:

salats dijo...

Un cop més Gràcies Angel !!!

Per fer difusió dels nostres actes i per les gran fotos que fas sempre.

Anónimo dijo...

Àngel, soc la Carmeta, estic realment enfadada amb alguns castellers que van a plaça a riure si no carregues el castell, un insignificant 3d7 per ells (això es pensen), molta feina per a nosaltres, en un any i mig hem passat de fer castells d5 (no considerats castells) a descarregar el nostre pirmer castell d7 i dos p5 diferents. Orgullosos estem d'això! de molta feina ben feta. Però com a totes les colles, avegades les coses no surten com esperes...
Simplement volia expressar el meu desacord dins d'akest blog (pk ja que avegades ens dediques un apartat, m'ha semblat correcte). Volia dir que això no és una cursa per veure que fa millors castells, ni qui cau menys, ni qui aconsegueix el 3d10, ni és un concurs, ni una competició, ni et donen res a canvi si fas una cosa o si els altres no la fan, això no és un Barça-Madrid. Això és cultura!!! i TOT el món casteller hauria de lluitar perque totes les colles descarreguessin els seus castells. I qui vulgui riure, que ho faci des de casa, i no a la nostra cara.
Ja sé que això existeix dins d'aquest món, però pensava que era més a nivell de colles grans, o de la mateixa ciutat, no pensava que alguna persona poguès venir a veure als fins fa pocs dies "novatos", i haber de riure d'ells.
Així demostren l'amor pels castells. És preciós!

Carmeta ;)