SOLIDARITAT DE TIRALLONGUES CONTRA EL CÀNCER DE MAMA


Manresa, 19 octubre 2009.
.
Avui 19 d'octubre és la commemoració del dia internacional del càncer de mama. En motiu d'aquest dia l'associació contra el càncer de Manresa ha organitzat un munt activitats durant tot el cap de setmana per difondre l'acció que l'associació duu a terme i poder recaptar diners per comprar una màquina d'alta tecnologia d'ultrasons per a dones afectades de limfedema. L'acte central de la campanya -Tots contra el Càncer- tingué lloc al Teatre Kursaal de Manresa, teatre adornat amb un gran llaç de color rosa color símbol de la lluita conta el càncer de mama.
TIRALLONGUES ha col·laborat en aquesta acció solidaria amb una actuació al Teatre Kursaal de Manresa consistent un fer un doble pilar de quatre fet només per dones, Tirallongues com a entitat sensible a la causa lluïa també un llaç de color rosa a la camisa.

Per altre banda, Tirallongues va actuar ahir diumenge a Manlleu juntament amb els Nyerros de la Plana i els Marrecs de Salt. Tirallongues va descarregar el tres i quatre de set, el cinc de sis i el pilar de cinc per sota.

ANAR A INICI

No hay comentarios: