14 DE NOVEMBRE XVII DIADA DE TIRALLONGUES



Manresa, 8 novembre 2010.

La Diada 2010 arriba el proper cap de setmana, Diada en la qual el què en principi s'havia previst fer finalment no ha resultat, de manera que Tirallongues s'ha replantejat la Diada i ha decidit apostar per la innovació portant a la Catalunya central una nova colla castellera, la Jove de Vilafranca. Les Diades de Tirallongues es fan el diumenge més proper a la festa de Sant Martí de Tours, 11 de novembre. Aquest any és el 14, com que en aquesta data el món casteller ja estarà pràcticament hivernat, qui tingui mono de castells podrà treure el cap a Manresa aviam que passa.

Dissabte, 13 de novembre.
Actuació a les 6 de la tarda a la Plaça Sant Domènec amb els castells de vigília. En vigília de Diada Tirallongues compartira plaça amb els Castellers de Cerdanyola i els Castellers del Riberal.

Diumenge, 14 de novembre.
A les 12 del migdia, a la Plaça Crist Rei, hi heurà l'actuació de Diada, Diada que aquest any té com a colles combinades, a els Castellers del Riberal i a la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca del Penedès.

Aquesta serà la XVII Diada de la colla castellera Tirallongues de Manresa; per a qui estigui fluix en matemàtiques, això vol dir que: EL 2011 TIRALLONGUES COMPLIRA 18 ANYS, TIRALLONGUES ARRIBARA A LA MAJORIA D'EDAT.


VIDEOS DE TIRALLONGUES -2009

VIDEO: A PLAÇA


VIDEO: CANALLA


VIDEO: TOP TEN








2 comentarios:

Glòria Lumbreras dijo...

Molta sort per la diada, doncs :)
Nosaltres tenim l'última actuació de la temporada a Sant Martí de Tous! :)
Un petó i molta sort Tirallongues !!!!:)

Àngel dijo...

Moltes gràcies per la visita Glòria i VISCA els Moixis!!!