FIRA DE 3 DE 9 AMB FOLRE A MANRESA

Manresa, 7 novembre 2010.

Bons castells es van veure ahir a Manresa per part dels Minyons de Terrassa, els Castellers de Barcelona i Tirallongues en l'actuació feta en motiu de la Fira Mediterrània



Actuació nocturna amb més aviat poca, per no dir insuficient llum, i en una plaça i carrers voltants plens de gom a gom es va dur a terme amb normalitat una actuació que va començar amb p4 de cada colla.

Tirallongues va encetar les rondes amb un intent de 5 de 7, que primer es va desmuntar el peu i un cop refet es va donar per bo i que finalment es va desmuntar per un excés de lentitud en la pujada de la canalla. A continuació l'speaker va anunciar torre de vuit de Minyons, cosa que va esverar la plaça, havent de puntualitzar al cap de 5 0 6 segons “ amb folre”, més endavant també va anunciar un quatre de sis amb agulla de Tirallongues quan Tirallongues ahir no tenia cap intenció de fer gamma de sis. Minyons va plantar una perfecte torre de 8f en primera ronda descarregant-la bé . Aquí Tirallongues va tornar intentar el 5 de 7 que en aquest ocasió va descarregar. Després era el torn dels castellers de Barcelona que van descarregar el 4 de 8. En la segona ronda, primer Tirallongues va desmuntar el peu del 4 de 7 amb agulla i un cop refet el va descarregar, Minyons va tenir el mateix problema que Tirallongues, va haver de refer el peu del 3 de 9f que després es va descarregar amb certa facilitat. I els Castellers de Barcelona també el mateix, van refer el un peu d'un 3 de 8 que després van desmuntar amb l'acotxedor situat, i tot seguit van apostar per la torre de 7 que van descarregar. En tercera ronda Tirallongues va descarregar el 3 de 7 sense cap dificultat, Minyons un 4 de 8 i Barcelona va acabar la feina pendent, ara si, va descarregar el 3 de 8.
Les tres colles van ver els pilars finals simultàniament; vano de 5 Minyons, dos pilars de 5 Barcelona i p5 Tirallongues.
En aquesta actuació Tirallongues va descarregar per primer cop el segon pilar de 5, en aquest moments Tirallongues té operatius dos pilars de 5.



Foto: 4 de 8 Minyons


Foto: 4 de 8 Barcelona.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

no vau fer el 2d7??
Com és, em van dir que el farieu.
Tocarà per diada?

Carmeta

Àngel dijo...

El què es farà per la diada encara no està decidit.