FESTA MAJOR CASTELLERA A SÚRIA

Súria, 6 de juliol de 2008


El proper diumenge dia 13 de juliol la vila de Súria (Bages) viurà una diada castellera que serà HISTÒRICA. Aquesta diada castellera és una de les moltes activitats que es duran a terme a Súria en el marc de la festa major.

Històrica per diversos motius, per exemple aquests quatre.

El primer: I el més important per els suriencs serà la presentació oficial en actuació completa de la colla castellera Salats de Súria. Tot i que Salats ja es van donar a conèixer al públic local en la pasqua de aquest any, amb l' incorporació de una castell i un vano de pilars a la festa de les caramelles, (per cert amb un bon resultat) serà aquest diumenge quan els castellers de Súria entrin definitivament en el mon casteller.
El segon: La colla castellera Salats de Súria comptara en la seva festa major amb els Minyons de Terrassa i amb el Tirallongues de Manresa. La presència de Minyons a Súria, com a colla gran que és, comportarà lògicament un allau de mitjans de comunicació ja que sempre els Mèdia seguixen a les colles grans, i això també serà bo per Salats ja que podran gaudir de un protagonisme excepcional, tant en premsa, com ràdio i televisió, ni més ni menys que debutar amb Minyons.!!!
El tercer: Que una colla que acaba de néixer faci el seu debut amb companyia de una de les grans colles, els Minyons de Terrassa una colla de 10, té força mèrit i segur que a qualsevol l'hi sobrarien dits a la mà per trobar casos semblants.
El quart: Un esdeveniment mediàtic de aquesta magnitud en una població que està per sota dels set mil habitants, és un fet històric. En tot cas, sigui quin sigui el balanç final de aquesta diada castellera els Salats de Súria ja han fet corre molta tinta.

- La biografia de la colla castellera Salats de Súria ha començat, el pròleg ja està escrit; diumenge dia 13 de juliol de 2008, el primer capítol.

No hay comentarios: