LAX-N-BUSTO OBJECTIU LA LLUNA

BARCELONA,
10 December 2008.

Lax’n’Busto are an outstanding Catalan musical group of pop-rock music, born in 1986 in El Vendrell, Catalonia; more to the point, they are an icon in the musical Catalan world.

Now Lax’n’Busto releases a new album with twelve new songs: OBJECTIU: LA LLUNA. This album is one of the best newcomers of 2008. Lax’n’Busto’s new album Objectiu: la lluna is a very interesting option to keep in mind for the one who is interested in the Catalan current rock music trends and thinks of giving music as a gift at Christmas days. Certainly Objectiu la lluna is all the go hence bright up many Lax’n’Busto fans.

Lax' n' Busto dos anys després de l'exitós àlbum Relax han posat la mirada a l'espai amb un àlbum nou de trinca amb 12 cançons i un titul com una de les aventures de Tintin titulat: objectiu: la lluna. El nou àlbum es va presentar a finals d'octubre en un concert a l'espai Movistar de Barcelona uns dies abans de posar-se a la venta. I com que ja es veu en el títol que els agrada l'alçada, se'n van anar a cantar al Tibidabo. De llavors ençà ja estan promocionant-lo amb concert a diversos punts del país. Objectiu: la Lluna, és un àlbum de estil rocker, estil ja conegut de sobres pels seus fans.
Qui pensi regalar música catalana per aquestes festes, -OBJECTIU: LA LLUNA- és un dels regals de nadal i reis perfecte, és de lo més nou que hi ha a les botigues de música i és totalment actual.


Photo: SALVA, Lax'n'Busto singer.


Photo: Lax'n'Busto menbers.
*These photos are copyrighted by: Lax'n'Busto.

No hay comentarios: