ELS REIS DE L'ORIENT PASSEN A LA CANALLA DE TIRALLONGUES


Manresa, dia dels Reis- 6 gener 2010.

Aquesta passada nit ha estat màgica per a la canalla arreu del territori. Una canalla il·lusionada esperant l'arribada de SS.MM els reis de l'orient. La canalla de TIRALLONGUES, igual que a la resta de la canalla, ha vist com Melcior, Gaspar, i Baltasar havien rebut la carta que als van escriure damnant-los un munt de regals, regals i més regals.

Al vespre i havent acabat SS.MM, els reis de l'orient, el recorregut Manresa, es van desplaçar al local de Tirallongues on els més petits els esperaven amb molta il·lusió.

En un moment indeterminat de la nit, i a toc de gralla castellera, els reis van entrar al local de Tirallongues sent rebuts amb evidents mostre de satisfacció per part dels més petits de la colla. Un cop SS.MM restaren instal·lats en el seu lloc començaren a cridar a la canalla, un per un i pel seu nom que s'atansessin per entregar-los els presents que els havien dut. Com que tota la canalla de Tirallongues s'ha portat molt be, tots i cadascun va tenir els reis desitjats. Un cop fet el repartiment de tots el regals a la canalla va venir una sorpresa, un patge de ses majestats va anunciar que hi havia un regal per a tothom. Així que el president de la colla, com a primera autoritat Tirallonga, fou l'encarregat de rebre el regal sorpresa. Ses majestats els reis de l'orient van regalar a la colla un super modern i flamant equip de megafonia pel local. Qui s'atrevira ara a dir que no sent les instruccions del president?.





No hay comentarios: