TIRALLONGUES NO TANCA PER SETMANA SANTA

Manresa, 19 abril 2011.

És setmana Santa, i això significa que ve un cap de setmana festiu, llarg i amb pont però, tot i això Tirallongues no fa pas les maletes per setmana Santa. No és pas habitual que per Pasqua Tirallongues faci actuacions, però com que enguany hi ha la coincidència que pel dissabte de Pasqua s'escau la Diada de Sant Jordi, la cosa canvia.

Dissabte 23 d'abril i Diada de Sant Jordi, Tirallongues de Manresa fidel a la tradició de catalanitat de la festa de Sant Jordi, Diada de libres i a roses, un any més, i ja en van molts, oferirà la possibilitat a tothom de poder comprar la rosa castellera en l'stand que la colla tindrà ubicat al Passeig Pere III de Manresa durant tota la Diada de Sant Jordi.

A part de poder comprar la rosa castellera a Tirallongues, també es podrà veure castells ja que Tirallongues posarà el punt casteller a la Diada de Sant Jordi amb una actuació que es farà davant l'stand de venta de roses, això serà a les 8 del vespre. Si algú està de pas cap a la Cerdanya, o cap on sigui, pot fer escala a Manresa i gaudi de l'ambient de la diada de Sant Jordi a la capital del Bages.

Les Santes. La Festa Major de Mataró. Aquest és el títol d'un llibre perfectament adient per la diada de Sant Jordi. El llibre és escrit per l'historiador Nicolau Guanyabens i conté fotografies del fotoperiodista Quim Puig. Aquest llibre explica l'historia de les Santes, la festa major de Mataró, fent un repàs dels fets, actes, figures i elements característics d'aquesta festa mataronina. El llibre Pertany a la col·lecció Post Festum, és de l'editorial Erola i té 328 pàgines.


ANAR A INICI

No hay comentarios: