TIRALLONGUES COL·LABORA EN LA DONACIÓ DE SANG

Manresa, 20 abril 2009.

Navarcles va organitzar el passat dissabte una marató de donacions de sang. Des de les 10 del matí fins a les 10 del vespre ininterrompudament al llarg de tot el dia podia es passar per l'ajuntament on hi havia instal·lat el banc de sang per fer les donacions. L'organització va preveure un munt d'activitats lúdiques i variades durant la marató; des de animació infantil, desfilada de moda, danses diverses, i castellers entre d'altres activitats. L'objectiu de l'organització era aconseguir arribar 200 donacions, a les 7 de la tarda es va anunciar per megafonia que hi havia hagut fins llavors 160 donacions, quedaven encara 3 hores de marató. Diverses entitats tant de Navarcles com de la comarca van participar-hi desinteressadament; un cop feta l'actuació o el cada entitat li tocava fer, l'organització donava un document acreditant la participació en la marató de la donació de sang, Tirallongues va col·laborar-hi fent dos pilars.

I continuant amb l'activitat castellera ahir diumenge Tirallongues es va desplaçar a Esplugues de Llobregat on va actuar amb la colla local i amb els Saballuts del Vallès, en quan al balanç de l'actuació després de començar-la amb una ronda de pilars simultanis l'actuació així va quedar:
Castellers d'Esplugues: 3/7d+4/7d+5/6d+p5d.
Castellers de Sabadell: 4/7d+4/7agulla d+ 3/7+p5d+p4d.
Tirallongues: 4/6agulla d+ 3/7d+ torre de 6d+p5d-

Video de la desfilada de moda.




ANAR A INICI

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola sok una de les noies ke va ballar.
Bueno ke boldria totes els fotus
abera km ens les pots pasar ;)
un petó!

Anónimo dijo...

hola holaaa!
jo tnb ssoc una deles noies k van ballar i les fotuus son molt makes avera si ja alguna manera de k ens les puguis pasar totes ;))

Àngel dijo...

Nenes,envieu-me el vostre mail a:
photosnoves@gmail.com


l'Àngel