BARÇA COPA LLIGA I CHAMPIONS

BARCELONA,
28 maig 2009.

Tot el camp, és un clam,
Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,
ara estem d'acord, estem d'acord;
una bandera ens agermana,
Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,

BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!

Jugadors,
seguidors,
Tots units fem forca,
son molts anys plens d'afanys,
son molts gols que hem cridat,
i s'ha demostrat, s'ha demostrat,
que mai ningú ens podrà tòrça,
Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,
BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!

En la terra humida escric Barça estic boig per tu, em passo els dies pendent del partit. Com et puc estimar, estiguis a prop o lluny, feliç i acabat boig per tu. Sé molt be que des de aquest lloc no puc fer cap gol per tu, però en cada jugada hi veig reflectida la teva llum. T'animaré, feliç i acabat boig per tu. Quan comenci aquest partit les llàgrimes es perdran entre la màgia que viurem avui. Em quedaré atrapat ebri d'aquesta llum feliç i acabat boig per tu.Culé i català, més que un club.


COPA LLIGA I CHAMPIONS

Copa, Lliga i Champions. Copa, Lliga i Champions. Oi quina passada tres d'una tacada, una temporada per enmarcar. Títols culers, un, dos, tres. Potser no torna passar mai més. Copa Lliga i Champions. Copa, Lliga i Champions. Tengo tres de todo, coches, casa, i rollo, i los trios se me dan muy bien igual que a mí, ¿Què és llegir? Salta a la vista que estoy muy felíz. Copa, Lliga i Champions. Sí, Champions! Qui se'n recorda ara d'Etoo l'any passat dels problemes del president.Títols culers, un, dos, tres, i el Laporta responda otra vez. Copa, Lliga i Champions. Copa, Lliga i Champions. Que no estamos tan mal!. Tot esà per fer tot és possible.

1 comentario:

Alba dijo...

Sens dubte un dels millors dies dels culés amb Copa, Lliga y Champions a la butzaca. Ojlaà es pugui repetir aquest èxit la propera temporada.
Salutacions