1 DE MAIG CASTELLS AL DIA DEL TREBALL


Súria, 4 maig 2009.

La colla castellera Salats de Súria no fa festa ni el dia del treball. Quan el dia 1 de maig molta gent estava en manifestacions pròpies del dia, els Salats es van manifestar fent castells en una actuació a Súria en motiu de la festa Major del barri de Salipota.
Salats va entra a plaça amb un pilar de 4 caminant que un cop arribats a lloc el van girar, això va agradar al públic que els va aplaudir molt. Com que era la festa major del barri també hi havia geganters de manera que, entre castell i castell ballaven els gegants, això feia que no hi haguessin temps morts i la gent sempre tenia una opció per no avorrir-se. Els Salats van fer en primera ronda un 4d5 net, en segona ronda un 3 de 6, en tercera ronda un 4 de 5 amb agulla i van acabar amb un pilar de 4.

Valls de Torroella ha estat festiu aquest cap de setmana amb a festa dels pubills.

Fira d'artistes i d'artesans, trobada d'intercanvi de plaques de cava , trobada de cotxes i motos clàssiques, balls i d'altres activitats lúdiques han engrandit la festa dels pubills de Valls de Torroella, festa que enguany a arribat a la 39a edició. Els Salats de Súria hi tenien prevista una actuació a la festa dels pubills de Valls de Torroella; d'aquesta actuació en tinc informació indirecta, per tant, com que no disposo d'informació pròpia no comento l'actuació.
Video de Salats de Súria a la festa major de Salipota, 1 maig 2009.


CLICAR PER ANAR A L'INICI

1 comentario:

salats dijo...

A Valls de Torruella 4d6 id3d7 3d6 i 3 pilars de 4.

Gràcies Angel !!!