NOMÉS TIRALLONGUES FA ACTUACIÓ DE SET A MONTBLANC

Manresa, 11 maig 2009.


Cap de setmana intens a Tirallongues. L'activitat dels manresans va començar dissabte de bon matí amb el torneig de futbol sala entre les entitats organitzadores de la FMA, un cop acabada la fase esportiva la colla es va desplaçar al carrer Abat Oliva on un establiment d'aquest carrer, Frankfurt Xavi, celebrava el seu cinquè aniversari. En motiu d'aquest aniversari hi van haver activitats lúdiques, festives i gratis! durant tot al dia, començant per un xocolatada per esmorzar continuant amb passejos a cavall per la canalla, inflables a més de diversos jocs de per infants, al mig dia una fideuà per tothom i per la tarda un torneig de minibasket de carrer i a continuació una exhibició de cetreria; amb àliga, duc i falcó; no eren les aus majestuoses de Roc Falcon d'Oden, eren unes rapinyaires que una gent tenen per fer exhibicions en festes. En aquesta celebració del cinquè aniversari del Franfurt Xavi Tirallongues hi va fer: 1 pilar de 4, un 3 de 6, 2 intents desmuntats de torre de 6 i un doble pilar de 4. La festa va continuar amb un (segons el presentador) amb un famós monologuista de Barcelona, la festa va acabar amb un concert del grup de rock Strombers.

Ahir diumenge Actuació a Montblanc amb els nois de la Torre i els Torraires locals. Actuació satisfactòria per Tirallongues, va descarregar el programa previst. La jornada castellera va iniciar-se amb els pilars simultanis i habituals. Tirallongues va començar descarregant el 3 de 7 per continuar en segona ronda amb els 4 de 6 amb agulla, castell que es va desmuntar quan l'enxaneta va dir prou, després en un segon intent es va repetir descarregant-se, a la tercera Ronda Tirallongues va apostar per la torre de 6 que va acabar amb bonica figuereta de la Gemma, per per dir adéu a Montblanc; Tirallongues es va acomiadar descarregant el pilar de cinc.

L'Estadística de la jornada castellera
de Montblanc és la següent:

TORRAIRES: p4+3d6d+4d6d+4d6 agulla d+p4d.
NOIS DE LA TORE: p4+4d6c+5d6d+3d6d+p5d.
TIRALLONGUES: p4 girat + 3d7d+4d6 agulla d+ torre d 6d+ p5.

La següent actuació Tirallongues serà el pròxim diumenge dia 17 de maig a les 12 del migdia a Manresa, en aquesta actuació hi heurà els Moixiganguers d'igualada i els castellers d'Esparreguera.

ANAR A INICI

No hay comentarios: