L'AUTOBÚS DEL BARÇA FA ESCALA A MANRESA

Manresa, 8 febrer 2010.

L'autobús del Barça que fa la gira per Catalunya ensenyant les 6 copes ganyades la temporada 2009 ha passat per la Catalunya central estant el dissabte passat 6 de febrer al matí a sallent i a la tarda a Manresa. En teoria l'horari oficial de visita a Manresa era de 5 a 9 del vespre, però tot just a les 3 de la tarda quan acabava d'arribar i ni tant sols s'havia instal·lat en el lloc corresponent ja hi havia gent fent cua per ser els primers a veure les 6 copes. Un hi havia l'autobús den situat i a punt per començar la sessió de visites, la cua de gent ja era enorme carrer enllà i fins i tot tombava la cantonada d'un altre carrer. L'expectació era tanta que la gent tant es feia fotos dina l'autobús amb les copes com a fora ja què l'autobús anava totalment tunejat de culé.

Com que l'espera per poder entrar a veure les copes era prou llarga es van organitzar activitat complementaries com una xocolatada, inflables, unes taules on la canalla se'ls donava escuts i jugadors del Barça per retallar i pintar, Al costat d'això una exhibició de skaters fent slalons i les nenes de Studio dance ballant Hip Hop tenien a tothom entretingut.

La Penya Blaugrana de Manresa va muntar el seu stand on oferia la possibilitat de fer-se'n soci/es amb la participació en un sorteig de entrades per anar a veure un parit a l'estadi. Apart d'això, de promocionar l'entitat, la penya Blaugrana de Manresa va servir coca i xocolata desfeta per tothom.



FOTOS DE LES 6 COPES DEL BARÇA A MANRESA

Foto: El bús tunejat de copes.

Foto: Personal d'hostaleria de establiments propres ambients per l'ocasió.

Foto: Animador entretenint la cua de gent.

Foto: Skaters de Shine mostrant les seves habilitats.

Foto: Les nenes de Studio Dance en acció.

Foto: Més Studió Dance.

ANAR A INICI


No hay comentarios: