TIRALLONGUES COMENÇA LA TEMPORADA 2010

Manresa, 23 febrer 2010.

Els 21 de febrer dia de la festa de la festa de la Llum a Manresa són l'inici de les temporades Tirallongues. I aquest any igual que als anteriors Tirallongues va començar la temporada castellera amb un pilar caminat.

La festa de la Llum que enguany es va escaure en diumenge va aplegar una gran multitud de gent, tant els qui treballen fora de Manresa com als que ho fan a la ciutat tenien l'ocasió de participar de la festa. Aquesta coincidència de la festa de la Llum amb diumenge va fer que l'actuació de Tirallongues tingués una enorme presència de public que va ser testimoni de l'estrena castellera de Tirallongues 2010. Un cop acabats els actes religiosos i sortint la gent de l'església del Carme, Tirallongues va fer amb èxit la seva actuació del dia, començar a pujar els més de trenta graons de l'escala un pilar de quatre caminant, pilar que un cop dalt l'escala en front l'església va donar mitja volta encarant el camí de baixada, i amb la mateixa seguretat que havia pujat, Tirallongues va baixar el pilar de quatre per l'escala. Un cop a baix amb tots els voltants atestats de gent Tirallongues va girar el pilar i el va descarregar en mig d'un esclat aplaudiments multitudinaris.



ANAR A INICI


2 comentarios:

M. Pilar dijo...

Jo hi era. Formava part dels Manresans Forans que vàrem assistir a la Missa. I em va sorprendre i encantar, la seguretat amb què es varen moure durant tota la pujada i la baixada. Enhorabona!!

Àngel dijo...

M.Pilar.↲
Gracies per la visita i el comentari.