MANRESA DE LA FESTA DE LA LLUM 2010

Manresa, 8 febrer 2010.

La festa de la llum 2010 començara el 14 de febrer amb el 50è concurs de pintura ràpida l i acabarà el 7 de març, con és habitual, amb la transèquia havent-hi pel la Fira de l'Aixada. La Llum 2010 ofereix un variat programa d'activitats per a totes les edats. Per començar hi ha un pregó infantil al saló de l'ajuntament a càrrec de alumnat de les escoles; Santa Rosa de Lima, Avé Maria, Renaixença i l'escola Joviat, aquesta combinació d'escoles és perquè aquest 2010 compleixen anys. L'endemà divendres el pregó institucional també al saló de l'ajuntament serà obra de Climent Forner, poeta manresà.


Actes destacats del Programa de la festa de la llum 2010.

Dissabte 20.

18:00 h. Plana de l'Om, audició de sardanes amb la cobla Flama de Farners.
18:00 h. Instal·lació de l'estàtua del rei Pere III. Al Passeig Pere III/ Carrer Àngel Guimerà. Seguira una processó d'espelmes cap a la Pl. Infants on tindrà lloc l'arribada de la llum i l'aigua. 20:30 h. Cercavila i correfoc al nucli antic, com la festa major.
21:30: h. Al Kursaal, actuació de l'esbart Ciutat Comtal de Barcelona.

Diumenge 21.

ESGLÉSIA DELCARME

de 10·30 a 12:30 h. Seguici d'autoritats cap a l'església del Carme, missa presidida per l'abat de Montserrat, pilar de quatre caminant per l'escala del Carme.

PLAÇA MAJOR

12:00 h. Tronada a la manresana a càrrec de la pirotècnia Igual, desfilada i ballada de l'imatgeria de la ciutat, ballada de sardanes amb la cobla ciutat de Manresa. Ball del Rossinyol, i el ball de la Bolangera.

18:00 h. AIGUALLUM VEUS DE LA DIVERSSITAT. al Kursaal. Concert protagonitzat per 23 persones totes de diferent país i que s'han ajuntat per fer aquest concert on les cançons que cantaran són en la seva llengua itípiques de cadascun dels seus països i que parlen sobre l'aigua i/o la llum.

Dilluns 22.

09:00 a 12:00 h. Plantada de l'arbre de la gent gran al parc de Can Font. Caminada cap a Can Font i descobriment de la plaça a l'arbre de la gent gran en motiu dels 25 anys de la coordinadora de jubilats i pensionistes de Manresa.

ANAR A INICI

No hay comentarios: