PRIMERA ALETA

Manresa, 7 maç 2010.

Tot esperant que arribi la primera actuació seriosa de l'any Tirallongues va agafant forma amb actuacions de baixa intensitat. Actuacions com la què ha fet avui diumenge a Manresa, on amb un plantejament de assaig al aire lliure i amb públic, Tirallongues ha fet una actuació al parc de l'Agulla per amenitzar l'arribada dels milers de persones que han participat en la caminada de la Transèquia. En l'actuació d'avui Tirallongues ha incorporat a un nou enxaneta, enxaneta que va camí dels tres anys i que s'ha estrenat amb un pilar de quatre aixecat per sota. A continuació s'ha descarregat un tres de sis, després s'ha desmuntat un quatre de sis net i ha acabat la festa amb un pilar de quatre.


LA PROPERA ACTUACIÓ DE TIRALLONGUES SERÀ EL DIUMENGE DE RAMS.

MANRESA. 28 de març: 12:00 h. Actuació amb Tirallongues + Minyons de Terrassa + castellers de Caldes de Montbui a la Plaça Sant Domènec. En aquesta actuació serà quan Tirallongues intenti els primers castells de set de l'any.

ANAR A INICI

4 comentarios:

Anónimo dijo...

podries donar més informació sobre l'actuació de rams?
Podries ficar una foto de la mini enxanea fent l'aleta, no??

Felicitats!!

Àngel dijo...

El diumenge de Rams.
És farà un pilar a Crist Rei després es va en cercavila fins a la Plaça Domènec on es farà l'actuació castellera amb Tirallongues de Manresa els Minyons de Terrasa i els casatellers de Caldes de Montbui. No publicaré aquesta foto.

Anónimo dijo...

I porque no?

Anónimo dijo...

Eiii... deixeu-lo que pengi el que vulgui, es la seva pagina i no crec que ningú li hagi de dir quines fotos ha de penjar i quines no.

La mare de la micro anxeneta.
Olga